RUILEN & RETOURNEREN

Bij Kaatje & Co is het uiteraard mogelijk om je bestelling te ruilen of te retourneren, mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt zoals in opdracht en op maat gemaakte artikelen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de producten fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om het ons via een duidelijke geformulierde verklaring (schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

U kunt hiervoor ook gebruikmaken van het formulier voor herroeping wat je HIER KUNT DOWNLOADEN Dit stuurt u binnen de gestelde herroepingstermijn van 14 dagen, naar: info@kaatjeenco.nl.

Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u per e-mail een ontvangst-bevestiging van uw herroeping sturen. Nadat we de melding voor retour hebben ontvangen sturen we je een retourlabel die je met iDeal betaald en daarna uit print en op het pakket plakt. Je geeft het pakket bij Postnl af waar je een ontvangstbewijs krijgt van verzending.

Het artikel kan alleen geretourneerd worden indien het onbeschadigd en volledig is (inclusief ingesloten verpakkingsmiddelen). Het artikel mag uiteraard aangepast zijn (indien van toepassing), maar dient na retourzending nog weder verkoopbaar te zijn. U draagt zelf de kosten van de retourzending en dient rekening te houden met een retourtermijn van uiterlijk 14 dagen na kennisgeving van herroeping. Daarna vervalt uw mogelijkheid op herroepping.

Het product dient dus onbeschadigd, compleet, in de originele en ongeschonden verpakking, voldoende gefrankeerd en binnen 14 dagen retour gezonden te worden naar:

KAATJE & CO
GOUDPARKIET 10
1704 WT HEERHUGOWAARD

Uitzondering maatwerk

Producten die wij in opdracht en naar wens op maat volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt zijn uitgesloten van Het herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

De Gevolgen van herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u het aankoopbedrag van ons terug. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen. Wij betalen je indien mogelijk terug met hetzelfde betaalmiddel en middels dezelfde weg waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, inclusief de eventuele kosten van betaalwijze. wij brengen voor de terugbetaling geen kosten in rekening.

 

Goudparkiet 10 1704 WT Heerhugowaard – info@kaatjeenco.nl – M 06-13456893 IBAN NL11KNAB0255386060 – BIC KNABNL2H – KvK 37132263 – BTW NR NL 112192476B01