Het is mijn beurt om als Webwinkelheld een blog te schrijven, als ik ergens niet goed in ben is het in schrijven van blogs, nieuwsbrieven en andere teksten.

Want waar ga je het over hebben er zijn in blogs al veel onderwerpen voorbij gekomen.

Van de week heb ik een geweldig blog gelezen over de overgang, vol met humor ook al is dat in de overgang soms ver te zoeken, ik weet daar inmiddels alles van.

Maar ook staat de overgang voor oud naar nieuw op andere gebieden.
Een nieuwe weg inslaan met ons bedrijf, het uitwerken van een nieuwe website, nieuwe artikelen en natuurlijk het uitwerken van alle ideeën die we hebben.

Soms blijkt dat iets niet haalbaar is ook al is het een leuk idee, maar daar leer je dan weer van.

Op dit moment bestaat ons assortiment grotendeels uit Knuffels, koffertjes, raam,-muurstickers en daarnaast maak ik gepersonaliseerde fotoalbums voor de geboorte van je kindje.
Album Lauren

Voor de nieuwe weg die we willen inslaan hebben we ondertussen ook nieuwe leveranciers gevonden voor de leukste spulletjes, tikkeltje retro/vintage.

We hopen dat we na de zomervakantie de nieuwe site kunnen lanceren, met onze nieuwe naam en natuurlijk de allerleukste artikelen.

Nu zullen jullie misschien denken dat ik schrijf over we en ons?

Maar ik vind dat ik mijn partner hier ook in mag vernoemen, omdat hij heel geduldig en behulpzaam is met het uitwerken van alle nieuwe ideeën.

Zijn steun is hierbij echt onmisbaar!