Handlettering: de trend van het moment

Handlettering, je ziet het tegenwoordig steeds vaker voorbij komen. Het is in ideale bezigheid wanneer je jezelf even wil vermaken, wil knutselen samen met je wat oudere kinderen, of zelfs als activiteit op een vrijgezellenfeest! Maar wat is handlettering nu precies en wat kun je er mee doen? Dat lees je in dit artikel!

Wat is handlettering?
Handlettering is heel simpel gezegd: het tekenen van letters op verschillende manieren. Een perfecte manier om je creativiteit op de vrije loop te laten en de mooiste kunstwerkjes te creëren. Pak er een mooie quote of zin bij, kies een lettertype en ga aan de slag! Waarschijnlijk kost het je even wat tijd om het goed onder de knie te krijgen, maar als je eenmaal een prachtige poster, kaart of uitnodiging hebt gemaakt, ben je er erg blij mee! Inspiratie nodig voor lettertypes en/of quotes? Kijk dan eens rond op websites zoals Pinterest, hier vindt je mooie creaties waar jij je inspiratie uit kunt halen.

DIY Handlettering pakket
Bij Kaatje & Co kunnen we het ons voorstellen dat je geen idee hebt waar je moet beginnen als je wilt starten met handlettering, daarom kun je bij ons het DIY Handlettering pakket https://kaatjeenco.nl/shop/diy-handlettering-pakket/ aanschaffen. Een compleet pakket voor de starter, waar mee je zelf direct aan de slag kan. Het pakket bevat een instructie, potlood, gum, liniaal, passen, fineliner, fineliner blokpunt, kraft notitieboekje, oefenpapier A5, mooi papier A5, labels, kraft zakken, witte zakjes, kraft ronde stickers, enkele kaarten A6 en enveloppen A6. Genoeg om mee te beginnen dus! Begin met oefenen in het notitieboekje of op het oefenpapier, en maak vervolgens zelf een prachtige kaart of poster. Origineel en leuk om te plaatsen in je interieur!

Stapje verder?
Ben jij al verder gevorderd op het gebied van handlettering en wil je graag een stapje verder? Dan kun je bij Kaatje & Co ook de aanvulset  https://kaatjeenco.nl/shop/diy-aanvulset-handlettering/voor handlettering aanschaffen, om zo nog meer mooie creaties te kunnen maken. Dit pakket bevat mooi papier A5, labels, kraft zakken, witte zakjes, kraft ronde stickers, enkele kaarten A6 en enveloppen A6.

Doe jij aan handlettering?